Domaine de la Velle, Camping, Gites, Chambres

 Met onze safari-lodgetent kunt u met recht spreken van glamping. U verblijft in een safaritent, wat uw kinderen geweldig zullen vinden, maar u heeft het comfort van echte bedden, tafels en stoelen. De keuken van de lodgetent is naar buiten verrijdbaar, zodat u ook buiten kunt koken. Ook de hangmat ontbreekt niet.

De zeer ruime 6 persoons tent heeft een binnenmaat van 7 x 5 meter en een luifel van 2 x 6 meter.De nok van de tent is ruim 3 meter hoog. Het interieur bestaat uit een houten vloer en geschuurde steigerhouten meubelen: twee luie stoelen en een eettafel met 6 stoelen. Op het terras staat een 2e eettafel met banken.
Een koelkast, koffiezetapparaat, nespressoapparaat en een waterkoker zijn aanwezig. 
Twee afgescheiden slaapkamers, elk met een eigen ingang. Eén slaapkamer heeft een 2-persoons comfortabel bed met pocketvering matrassen en de 
andere slaapkamer heeft een stapelbed en een los bed. de bedden worden ook voor u opgemaakt. Voor het opbergen van kleding staat er een hang-/leg kast. De tentvoorwand kan geheel worden opgerold. Zo heeft u een zee van ruimte.

wij beschikken over 3 prachtige safaritenten, geschikt voor 2 tot 6 personen.

de plekken zijn heel ruim en vrij ingedeeld, u heeft geen directe buren, uw kinderen kunnen naar hartelust spelen en u houdt makkelijk overzicht, ook op het zwembad heeft u vanaf alle 3 de tenten overzicht.

onze tenten hebben alle 3 een eigen privebadkamer in het toiletgebouw op nog geen 50 meter van de tent.

de badkamer heeft een douche, een wasbak en toilet.

ook is er op de camping een overdekte afwasplaats met heet water.

wij organiseren heel vaak table de hotes en pizza-avonden. kijk voor alle culinaire mogelijkheden de pagina

culinair, klik hier

 

ook kunnen de kinderen zich vermaken in 1 van de wandelingen of workshops, klik hier of zich vermaken met onze paarden, klik hier

 

Greencamp verzorgt voor ons de boekingen, maar je kunt ook rechtstreeks bij ons reserveren als je dat prettiger vindt.

voor prijzen klik hier

ga naar de site van greencamp

 

 

 

 

 

 

Domaine de la Velle  |  info@luiereninfrankrijk.nl